Loading...
Uncategorized

Nancy Sinatra er død

Nancy Sinatra er død

Meldingen er kunngjort av hennes datter Nancy Sinatra på Twitter. Datteren forteller at moren døde kl. 18.02 fredag, men oppgir ikke hvor.

Hun kaller moren «en velsignelse og lyset i mitt liv».

3rd-party-bio

Frank og Nancy Sinatra ble kjærester i tenårene. De giftet seg i New Jersey i februar 1939, på tidspunktet da Frank Sinatras karriere skjøt fart.

Paret flyttet til Los Angeles på 1940-tallet, der Frank Sinatra ble filmstjerne, historieforteller og kjent som en notorisk skjørtejeger. Han forlot Nancy Sinatra i 1951 og giftet seg samme år med Ava Gardner.

Fikk tre barn

Frank og Nancy Sinatra etterlot seg tre barn – Nancy Sinatra, Frank Sinatra og Tina Sinatra.

Nancy Sinatra begynte å kalle seg Nancy Sr. etter at datteren Nancys sangkarriere tok av på 1960-tallet.

Nancy Sinatra giftet seg aldri på nytt. Hun opprettholdt vennskapet med Frank Sinatra. Han skal ved flere anledninger i årene etter skilsmissen bedt henne lage pasta og andre italienske retter som hun var kjent for.

– Det finnes ikke noe bitterhet, kun stor respekt og hengivenhet mellom Sinatra og hans første kone, skrev journalist Gay Talese i 1966.

– Han har lenge vært velkommen i hennes hjem og har til og med gjort seg bemerket for å komme på sene kvelds- og nattetimer, fyre opp i peisen, legge seg på sofaen hennes og falle i søvn, skrev Talese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *